dijous, 24 de desembre del 2009

(7/11/09)VALLS 2on EN EL 1ER RANKING CADET


Hola a tots,

la temporada de competicions ja ha començat, i vaig amb un pel de retràs pel que respecta a les cròniques corresponents.

En quan al ranking cadet, felicitació doble a l'Àngel, pel seu aniversari i pel 2on lloc obtingut, tot i que no va ser un dels seus millors dies, imagineu quan tingui un dia bó!!! Va guanyar els seus combats com sempre amb claretat, i tot i tenir els consells del Marc Lope a la final, on es va trobar al Buendia, no va poder superar-lo. Això si, vam veure com està a un pas per poder-lo guanyar, estem tots convençuts que aquest any ho aconseguirà.

Els altres participants tot i tenir menys rodatje i hores d'entrenament ho van fer molt bé:


l'Alex Pasarin va arribar a lluitar pel tercer lloc quedant finalment 5è, i va guanyar els combats que havia de guanyar amb certa facilitat.

L'Eloi Galan que s'estrenava en competició després de molt temps de no fer judo ho va fer força bé en una lliga de 4, va poder fer tres combats i es va veure que té moltes possiblitats de millorar el seu judo.

El Jan Amat tot i portar molt bé el seu combat en arribar a la tecnica d'or va perdre, i amb tant mala sort que no es va repescar, sembla que algú li hagi fet un malefici, ja que als últims campionats sempre li ha passat el mateix.

L'única conclusió que puc treure es que tots tres tenen molt bon nivell i que amb més hores d'entrenament poden ser capaços d'aconseguir el que vulguin, sino que li preguntin a l'Àngel.