dijous, 24 de desembre del 2009

(21/11/09) TEMO 3ER AL INTERNACIONAL D'HOSPITALET

Bon dia o Bona nit... segons ho mireu!!!

Com cada any m'he perdut i he trigat 1a hora per aparkar el cotxe....!, i he arribat tard, i per aquells que diuen que quan no hi sóc va millor, efectivament, tots han guanyat el seu primer combat, ...la MAMEN no perque encara no havia començat.

El MARC LOPE, impresionant, 1er any junior, i lluitant amb els senior sense cap complexe.

Despres de guanyar el 1er combat,
el 2on l'estava guanyant contra un francés... quan en un intent de contra s'ha tirat al terra i l'altre li ha caigut a sobre, resultat ippon, per desgracia.
No es mereixia perdre.

El TEMO 3er, i ens ha deleitat amb un festival de IPPON SEOI NAGE. Excepte un ros de lleida que li ha fet anar a la repesca, els altres no han pogut fer res. JOAN els hi dius als teus companys de lleida que es relaxin.

GELA, després de guanyar el 1er combat, en el 2on es troba a un aragonés, portava bé el combat però...... al final perd per yuko.. Entra en repesca i en el segon despiste perd per Ippon després d ' escoltar un MATTE inexistent i aturar-se.

TORNIKE, 5è, també despres de guanyar el 1er, perd el 2on, es repesca, guanya i quan ja ens pensavem que era 3er, el cridan per fer l'últim combat, sabeu amb qui.....? L'aragonés que ha guanyat al Gela, i sabeu +, dons que l'aragones es esquerraa. I que ha passat?, que a Tornike els esquerrans no li van bé. Sobren més comentaris.

MAMEN, li ha tocat la lliga forta, a més la de 4 competidores, a l'altre lliga només eren 3. La historia ......, perd amb una noia de lleida (si us plau Joan, ja esta bé amb els de lleida, abans ni sabiem que existien), el 2on guanya amb una francesa...., el 3er li toca la Mestre, i a diferencia de l'última vegada que s'han trobat, la Mamen li a prés la mesura i no s'ha deixat intimidar, ni molt menys li ha plantat cara fins al final. LLastima que al final hagi perdut.

Amb més hores d'entreno imagineu el que farien aquests nois i noies. La setmana que vé:

RANKING JUNIOR, I AVIAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA SENIOR , US DEMANEM AJUDA A TOTS PER SEGUIR LA PREPARACIÓ D'AQUESTS CAMPIONS I QUE NO ES TROBIN SOLS A CLASSE.

M'ha quedat com una pregaria, AMEN.

Una abraçada a tots.

Josep