dimarts, 19 de maig del 2009

Campionat de Catalunya cadet

Hola a tots, us explico com va anar el campionat de catalunya cadet en primer lloc.
Cal dir que aquesta vegada em rigut molt.
L'Angel Valls, la Marta Agustí, el Pol Muntané, David Bonfill, Oriol Burgaya, i Marc Lope.

L'Oriol va tenir la mala sort de ser eliminat a primera ronda sense opció a repesca i l'Angel tot i estar a un bon nivell fisic i técnic i després d'haver passat la seva primera eliminatoria amb un ippon, va patir la petita lesió que es va fer a començament de setmana i no va poder rendir al 100% en els seus combats, una llàstima després de l'excel.lent any que ha fet. Encara li queda un any més de cadet.
El Pol després de guanyar el seu primer combat es va enfrontar contra un dels favorits del seu pes, aguantant molt bé el combat pero sense massa sort al final. A la repesca va quedar eliminat.

El Marc després de començar un primer combat una mica fred, tot i guanyant, va anar pujant el nivell a mesura que feia combats, i va ensenyar-nos la seva arma alternativa amb un seoi d'esquerra. La no sorpresa va ser que es va plantar a la final i que ho va fer a un nivell molt elevat, com era d'esperar. Finalment un 2onde catalunya molt merescut

El David va protagonitzar l'anecdota més divertida, el total de temps de lluita en tot el campionat em sembla que no va superar el minut. El primer combat el guanya super rapid. El segon el perd, í quan tothom ens pensem que ja se li havia acabat la competició, ja que no contavem que entrava en repesca. Ja cambiat i mirant el campionat desde les grades, de sobte per megafonia sentim tot el cognom del David ""Bonfill"", li tocava lluitar un altre cop. Comencen les curses per arrivar al tatami, canviar-se pel camí, parlar amb els arbitres per que l'esperin (cagarrines incloses, jeje). Finalment arriba al tatami, i potser en deu segons guanya el seu combat. Quina aventura!! Resultat final 3er de catalunya a -73kg, qui li havia de dir una estona abans.

La Marta en una lliga de 4 va aconseguir aquesta vegada descubrir quin ha de ser el seu judo, important per a que pugui evolucionar més del que ja ha fet fins ara, després de la mala sort que portava amb les lesions. L'anecdota de la Marta ens la va donar quan de sobte en un dels seus combats es situa a la linea de salutació sense que el arbitre hagués dit matte.Situació divertida on tothom es va quedar perplexe fins que desde la cadira vaig cridar-li fort que no hi ha mate, abans que l'altre fes cap acció.

En la categoria infantil el Gerard Hernandez, unic representant nostre, va guanyar el primer combat i en el segon va abandonar per una petita lesió a l'esquena però com tenia la calculadora al cap, no li va fer falta continuar, ja que per a coneixement de tothom ha quedat 1er per punts en el ranking català infantil a + 66kg, classificant-se pel campionat d'Espanya. Felicitats !!!

Felicitats a tots, ja que vam fer una bona pinya al campionat i varem riure molt.


Josep