diumenge, 24 de maig del 2009

Resultats Campionat kyus,absolut per equips i Campionat d'espanya infantil‏

Un 4rt lloc obtingut pel equip format en coalició amb els del Arvi en el campionat de kyus, d'un total de 9 equips participants. Aquests van lluitar contra Centre tecnificació barcelona nord, Badia, Cn terrassa, i condal.
La coalició Pare Manyanet-Asjuba(els alumnes de Jordi Garcia de Badalona), tot i ser un equip molt competitiu va pagar un inici de competició sobtat, perdent alguns combats que normalment haurien guanyat. Estaven en una lliga de 4 i van quedar tercers del grup, amb la qual cosa no es van poder classificar. A la seva lliga estaven Nova unio, Tao, Bushido-la salle. I també va ser victima dels errors arbitrals, però millor deixar estar el tema.
Va quedar demostrat que els Georgians Temo i Tornike, se'ls hi va quedar petit el campionat, guanyant tots els seus combats. Van sacrificar les seves possibilitats per poder facilitar a altres que poguessin lluitar i agafar experiencia.
L'equip del Pare Manyanet -Asjuba, amb el Marc Lope, David Bonfill, i Juan Sotomayor, la veritat es que es mereixia mes del que va obtenir, per que van demostrar estar a un nivell molt alt, però no sempre la sort acompanya.

En quan als absoluts, amb l'Edu, el Gela i l'Arnau, com no ha acabat la competició, diguem que esperarem a la segona jornada per donar mes comentaris. Només dir-vos que estaven en un grup força complicat, primer enfrontament ja va ser contra l'Esport 7. I que estaven en una lliga de 5 equips on van poder guanyar un enfrontament. Com afortunadament no s'ha acabat, el 6 de juny podran participar en la segona jornada i lluitar pel primer lloc de la segona categoria. On aquesta vegada reforçarem l'equip amb la presencia del Tornike i Temo. El Gela es va fer mal al peu, pero esperem que el tindrem recuperat per la segona jornada.

En quan al Campionat d'espanya infantil, ja sabeu tots que el Gerard Hernandez a +66kg, com a primer del ranking català, s'ha desplaçat a Alacant per mesurar-se amb els millors d'espanya. Jo no he pogut anar, però he seguit d'aprop la seva evolució a través d'internet i a través dels missatges que els seus pares m'han enviat. Només per l'experiencia de poder participar a un campionat d'aquest nivell, crec que ja es el millor premi que podia tenir.
Pel que sé, el primer combat l'ha perdut per ippon, contra un Murcià, i com a consequencia tota possibilitat de repesca ha quedat diluida. Espero que n'hagis tret molt de profit personal d'aquesta experiencia i que et serveixi com a motivació per seguir entrenant amb ganes i disfrutant amb el judo.

Una abraçada a tots.

Josep