dissabte, 18 d’abril del 2009

3 ERS RANKINGS INFANTIL I CADET

Després de tanta festa, ens ha agafat a tots una mica descolocats, encara i que tampoc s'ha de ser derrotista, hem començat una mica adormits però mica en mica ens hem anat despertant.

Avui han participat la Marta Agustí, que retornava a la competició molt valenta, després de la lesió que va tenir al primer ranking. El David Bonfill, el Pol Muntané i l'Angel Valls i Marc Lope.

El David ha perdut el seu combat, jeje, no l'han guanyat. Alguns ja saben que perdre un parell de kilos just 3 o 4 dies abans de un campionat no es bó, i esclar després es nota, i més quan un cau al terra sol esgotat i deixant que l'inmovilitzin. Bé,jeje, això també serveix d'experiència.

El Pol ha aconseguit guanyar el seu primer combat molt bé i s'ha tret el mal sabor de boca que tenia de l'últim ranking. Després ha perdut i ha entrat en repesca sense més sort.

L'Àgel i el Marc han quedat tercers posant un toc de qualitat final que era necessari després del que ens tenen acostumats a veure d'ells. Un excel.lent Harai-Goshi per part del Marc i una excel.lent estrangulació del Ángel, han sigut el punt final de la seva participació. Han guanyat molt bé tots els seus combats, s'ha notat una mica el paron de setmana santa, però encara hi això han estat molt bé. Podem estar orgullosos d'ells!!

En el campionat infantil que es va fer abans de setmana santa el Gerard Hernandez, només ha pogut ser 3er, esperem que es posi les piles a partir d'ara i entreni tot el que necessita pel campionat de catalunya.

En tres setmanes el campionat de catalunya a Pineda de mar, necessitem el suport dels grans per venir a veure'ls!!, i també per ajudar-los a posar-se en forma en els entrenaments. Ja estic pensant el plà d'entrenaments de les properes tres setmanes que els hi servirà a ells i també als que tenen lineas el 16 de maig.

Una abraçada i fins el proper dia.