dissabte, 18 d’abril del 2009

CAMPIONAT PER EQUIPS JUVENIL 21-3-09

3 a 2 a sigut el resultat invariant en aquest campionat per equips juvenil.
Ha sigut molt divertit i amb un ambient de companyerisme increible.Tothom s'hi ha involucrat i a donat el màxim de si, cadascú en el seu nivell, esclar. L'éxit espatarrant ha estat a primera hora del matí quan amb un compromís digne de lloança tothom s'ha presentat per cumplir com el primer amb els seus companys. Per mí això ja ha sigut la primera victoria!! Felicitats!!

Us faig un petit resum. Hem participat amb dos equips:el Pare Manyanet A, amb el Jan Amat, Pol Muntané, Angel Valls, Marc Lope i Dani Villaplana i el Pare Manyanet B, amb el Oriol Burgaya, Alex Ferrer, Marc Altet, David Bonfill i Lluis Casanovas. Hi havia un total de 11 equips, fent 4 lligues, una de 3 i un altre de 2, de cada lliga pasaven a quarts de final dos equips.El sorteig ha anat de la seguent forma, l'equip A ha tingut com a rivals el Bushido-Lluria, i el Maresme.L'equip B a priori uns rivals mes potents Condal i Llagosta. S'ha de dir tot, no hi havia rival fàcil, tots els contrincants eren bastant dificils.

La mostra de que els nostres s'han esforçat i ho han fet esplendidament bé, es que els dos equips han aconseguit guanyar 2 combats en tots els seus enfrontametns, han perdut per la mínima. I davant equips tant dificils, això té molt de mèrit.

Tots ho han fet molt bé, però m'agradaria destacar l'actuació d'alguns que fa temps que s'ho estan currant, però que fins avui no havien tingut cap resultat. Un d'ells ha estat l'Oriol. Que encara sense acabar-s'ho de creure, ha guanyat dos combats amb molta claretat. El primer amb un Uchi-Mata a esquerra totalment de cama, contra un del condal, i el segon combat amb una insistent superioritat amb diferents puntuacions.

L'altre a qui s'ha de fer menció sens dubte es el Dani, que amb 74 kg de pes, ha lluitat a la categoria de + de 73kg, donant-ho tot de si mateix i demostrant que a més de empenta, te un moviment molt solid. Ha lluitat contra dos tios que li passaven dos caps d'alçada i amb molt de curriculum a sobre. Al primer li ha anat d'un pel que no se l'emportés amb un seoi nage d'esquerra, pero d'un pel... Al segon no li ha perdonat un ipponarro maquisim i merescut després de l'insistencia que ha tingut durant tot el combat. Dani acabés de demostrar que l'alçada no vol dir res.

El David, Marc i l'Angel també han tingut bons combats, dins de la seva linea habitual. I han tingut una de cal i una de sorra, jeje. Però bé, s'han deixat la pell també, han de pulir alguna coseta, però estan en ello.

El Marc Altet ens ha sorprés a tots, dintre del que pot ser habitual en ell. Ens ha sorprés ensenyant-nos com es fa osotogarigaeshi, d'execució impecable i anticipació, demostrant el que significa realment el concepte de sen-no-sen. Pregunteu-li a ell que vol dir ara, que ho ha sentit en la seva pell.

A la resta, Alex, Pol, Lluis i Jan, se'ls hi ha notat la falta d'experiencia, però no per això ho han fet malament. Tot es questió d'entrenament, que us he de dir a aquestes alçades!! En fi, moltes felicitats a tots, merescudes per la feina i el compromis que heu posat amb els vostres companys.

-55kg Jan Amat Oriol Burgaya

-60kg Alex Ferrer Pol Muntané Marc Altet

-66kg Angel Valls Marc Lope

-73kg Alex Pasarin Daniel Villaplana

+73kg Lluis Casanovas David Bonfill


Una abraçada.
Josep