dilluns, 4 de febrer del 2008

RESUM CAP DE SETAMANA 2/02/08

Hola novament, dissabte d'entrenaments i de campionats.
Pel matí van entrenar els cadets, Anna ens podries fer cinc centims de com tens el programa pel ranking nacional. Quan es fa el campionat, etc,....
Al mateix temps els juniors es pegaven a les llars Mundet.
El Raul Ortega ha demostrat que després de tant de temps sense competir encara s'enrecorda. 5è a menys de 81kg Va guanyar el seu primer combat molt rapid al terra, el seu segon amb un eri-seoi-nage que va sortir de forma sorpresiva, i després es va trobar amb contrincants de guardia molt forta, amb els que no va poder fer res.
El Gela no va poder-se repescar, després de perdre el seu primer combat, i el Jacobo va poder fer 4 combats gracies a entrar en una lliga de 5, que li va anar molt bé per agafar rodatje després de tant de temps sense competir.

Per la tarda va ser encara més emocionant en l'open universitari a -75kg, on Gela, Temo i Tornike van passar tots el seu primer i segon combat, a la taula sempre se sentia el nom Kirvalidze, o algo semblant. El primer combat patint una mica pel Gela i el Temo, guanyant per un resultat molt apurat, però això els hi va donar més seguretat pel segon que van guanyar amb més claretat, Temo va fer un harai goshi maki komi, Tornike va guanyar molt clarament el seu primer combat de kata guruma.

Després d'estar tots a quarts de final, ja es podia preveure que les coses serien molt dificils a partir d'aqui, tenint a davant sobre tot contrincants de la talla de l'Edgar Massanes campió de catalunya actual a -66kg.

Cap dels tres va passar la seguent ronda, i com era de preveure només un d'ells es quedava sense repesca, el desafortunat va ser en Gela (el més lleuger de pes dels tres). Els altres dos van lluitar pel tercer lloc tot el que van poder, però al final es van quedar en un bon merescut 5è lloc. I la sensació de que van estar lluitant pels primers llocs entre els millors. I veient que encara es pot millorar i progressar més.
Temo i Tornike 5è a -75 kg

Això es tot, ara queda el campionat del dissabte que vé al Pare Manyanet que espero us animeu tots, ja tinc confirmat assistencia dels següents clubs:

Congrés, Tao, Entença, Q-sport, Squash-4, Pare Manyanet. (20-25 ens ajuntarem)

Si us plau per a que pugui organitzar-ho millor, envieu-me un email amb el vostre pes i la confirmació de que vindreu dissabte dia 9 al pare manyanet.

Anna ja sabem que tu no podràs venir, pero estarem pensant amb tu i amb les ganes de poder ser amb tu a Madrid.

David, Laia i Eduard si no esteu recuperats, podeu venir a donar un cop de mà per fer de taules.

Una abraçada a tots i fins el proper dia.

Josep