dilluns, 18 de febrer del 2008

RESULTATS INFANTILS I ENTRENAMENT DIVENDRES

Un bon dissabte per l'Angel Valls.
Tercer en el trofeo infantil cel·lebrat aquest dissabte passat.
En Pol Guasch cinqué.

Un molt bé per tots dos, per les seves ganes.

L'Angel va fer un primer combat que ja donava a entendre que seria un bon matí, despres d'esgotar els 3 minuts de combat i despres d'una llarga tecnica d'or va perdre per un error seu i no un encert de l'altre contra un rival molt fort.
Però aquest combat va ser el punt de partida, per anar guanyant tota la resta de combats de repesca fins a arribar a tercer. Per fi esta trobant la seva forma de fer judo que tants mals de cap li havia donat fins ara, i molt se li nota el augment i la constancia en els entrenaments.

El Pol es un ganyador i lluitador nat, va guanyar el seu primer combat i el seguent el va perdre, entrant en repesca, i quedant-se en un cinqué lloc. Que no es l'important sino el fet que se n'adoni que entrenant una mica més ho pot fer millor.

PARA NO ROMPER LOS RITMOS DE ENTRENAMIENTO Y COMO HAY GENTE QUE TIENE MUCHAS GANAS DE MEJORAR, ESTE VIERNES DIA 22 DE FEBRERO DEL 2008 HAREMOS UN ENTRENAMIENTO EN EL COLEGIO PADRE MANYANET A LAS 19:30 HORAS.

POR FAVOR ENVIARME EMAIL DE CONFIRMACION

US RECORDO QUE L'ANNA SE'N VA A LA FASE SECTOR SUB 19 A MURCIA.

JO ESTARE EL DIUMENGE A BLANES AMB ELS JUDOXICS, hi ha algun voluntari que vulgui venir amb mi a blanes el diumenge per donar-me un cop de mà?

Una abraçada a tots.
Josep

1 comentari:

judonovaunio@hotmail.com ha dit...

tens un blog i no habies dit res!!!!!!!!!!!!!!