dimarts, 18 de desembre del 2007

CAMPIONAT ABSOLUT DE CATALUNYA 15/12/07

Hola a tots, en quan al campionat de Catalunya absolut del dissabte, animar a seguir entrenant als que van participar, Temo, Tornike i Joan.
Ho van fer força bé, tenint en compte el nivell que hi ha en aquesta categoria.


El Temo va tenir mala sort de perdre el primer combat, que podia guanyar perfectament i on ho va força bé, però alguns petits errors li van costar el combat.
El Tornike ha fet un despegue des de els últims campionats i ha millorat moltissim el seu plantejament de combat, fruit d'això va guanyar els seus dos primers combats sobradament i llàstima perdre la repesca.
El Joan va fer el que va poder, que no va ser poc, tenint en compte el nivell que es va trobar, perdent els dos combats que va fer.

Fins aviat.

Josep

1 comentari:

Ricard Jurado ha dit...

Primer de tot felicitar al que ha tingut aquesta genial idea. Trobo fantàstic que poguem expresar la nostra opinió d'una forma tant interactiva. Això sembla el messenger. També crec que s'ha de felicitar al Josep, que és el que ha aconseguit formar un grup de gent tant compacte i benavingut. Felicitats Josep, la feina feta sempre dona els seus fruits.

En segon lloc felicitar als que van participar al Campionat de Catalunya. No crec que triguin en arribar les victòries, és qüestió de temps i crec que no gaire.

Per últim, felicitar a l'Anna. Tot i que no és cap sorpresa, sobretot pels que patim el seu Judo en primera persona. Segueix així i no baixis la guardia. Només t'has d'acabar de creura que pots fer-ho.

Ricard Jurado