dissabte, 1 de desembre del 2007

AQUESTA VEGADA SI!!!!! Ranking junior 1/12/07

FELICITATS A TOTS ELS QUE HEU ANAT AQUEST MATÍ A LES LLARS MUNDET, TANT ALS QUE HEU COMPETIT COM ELS QUE HEU ANAT A DONAR EL VOSTRE SUPORT!!!


Per fí s'ha vist un canvi!!, aquest matí al ranking junior(1-12-07), ens ho hem passat d'allò més bé.I hem patit molt, també s'ha de dir.

Resultats:

Victor Serrat a -73kg: Participació, amb un combat ha demostrat que pot fer-ho molt bé si segueix el ritme que porta fins ara, llastima que la repesca no sempre esta asegurada, perdent el primer combat.

Anna Latorre i Laia Sant a -52kg, fan el que no fan a la seva categoria cadet. PRIMERA I TERCERA RESPECTIVAMENT. Increible dos cadets que queden així en un ranking junior, que faran quan comencin a creure's que ho fan una mica bé? Per cert Anna te n'adones que ets esquerrana?

Eduard Troiano a -60kg, 5è classificat, això es pot resumir, pels frikies, el RETORNO DEL J... EDI(Eduard). Quin campionat!!!, d'aquells que ja no ens enrecordavem, però que sabiem que tard o d'hora tornarien, llàstima de la petita contractura sino tels menjes amb patates, ippon, morote, kouchi, has fet el que has volgut i més, i quan has volgut. Ha lluitat pel tercer lloc.

Gela Kirvalidze a -66kg, 5è classificat, per fi es treu l'espina de Girona i Hospitalet, només falta una mica de temps per adaptar-se al judo català, i desprès treure totes les armes georgianes. Ha lluitat pel tercer lloc.

Josep