diumenge, 14 de març del 2010

Resultats campionat de kyus


Em sembla que sóc molt raro.

Sempre us dic que els resultats no importan, que l'important es l'esforç que es fà. I sempre us estic enviant els resultats dels campionats.

Bé en aquestes alçades suposo que tots m'enteneu, i que a pesar de tots els meus esforços per transmetre aquesta utopia filosofica meva on no importa obtenir un resultat sino que ens hem d'esforçar per que ens surti bé el judo i els resultats són una cosa que si han de venir venen, sóc conscient que a tots ens agrada saber que un dels nostres ha quedat X o Y en un campionat, perque simplement es així, perqué confonem els resultats amb els objectius, però això no es tan dolent, al fi i a la cap som humans, i a tots ens agrada coneixer el que us exposo a continuació:

Categoria Absoluta

-66kg, 1er class. Tornike Kirvalidze. Sense treure-li merit, no podem dir que els seus rivals van estar a l'alçada, però tampoc podem dir que ell va aprofitar per desenvolupar un treball que li permeti millorar el seu judo, que ja es prou bó.

-73kg 5è class. Temo Kirvalidze. En la seva bona linea, però d'aqui hem d'aprendre que un possible 3er, encara que no 1er, no indica el ser millor o pitjor, s'ha de lluitar davant qualsevol adversitat encara i que no veiem el que nosaltres creiem els nostres objectius complerts.

-81kg 3er class. Juan Sotomayor. Molt bona la seva combinació de Harai goshi amb o soto gari. Es va esforçar i va fer tot el que estava en les seves mans, es un bon seguidor de l'esperit del judo al tatami.

Categoria Juvenil

-73kg 1er class.Marc Lope. A aquestes alçades, ja no ens estranya el que pugui fer el Marc. On demostra dia tras dia que tot el que sap i el que li surt de dintre ho aplica en els campionats, com a la vida. Un 1er, que es tan normal i natural com la linea que es va treure la setmana pasada. Tots sabem amb l'esforç que ho ha aconseguit i amb l'humiltat que ho celebra.

-73kg 5è class. Alex Pasarin. Les noves generacions pujen i se n'adonen que poden fer-ho molt bé, estan en procés de maduració i aviat es donaran conte de que el treball que fan es el que realment els omplirà.

-66kg Alex Ferrer. ha participat i ha disfrutat del seu combat i de l'ambient i dels combats dels altres, es un gran judoca.

+81kg Lluis Casanovas, s'està adonant de moltes coses!!!.

Una abraçada i fins el proper dia.

Josep