dissabte, 21 de febrer del 2009

Resultats campionat catalunya junior 09

Bon dia a tots, aquesta vegada no m'enrollaré tant, la feina a vegades no t'ho permet, jeeje.
Resumint el que va pasar dissabte, sorts molt diverses.

L'Anna, ens té molt ben acostumats i va quedar 2ª. Portent físic, arribant a fer dos tecniques d'or. Es va esforçar al máxim. Moltes felicitats Anna!!

La Laia ho tenia molt complicat i tot i axiò va fer front a dos rivals de nivell molt alt, i va demostrar que pot treure un judo diferent al que fa normalment, molt mes valent i agresiu.

Al Victor, li van robar la cartera, això si es d'aquelles vegades que un pot dir que guanya experiencia, guanyant el combat per wazari i portant tota la estona la iniciativa, un petit error a l'últim segon, just li enganxen un braç al terra i coincidint amb la finalització del temps no te més remei que abandonar, digem-ne que per dubtoses tecniques legals d'alliberament del braç, ja ho comentarem a clase això.

L'Eduard va fer dos combats i el que podia haver fet, no va sortir, que li farem, temps al temps. Pero va aprendre una combinació nova, Uchimata -> kouchigari,jejeje.

El Marc Lope, per ser cadet competint en Junior, va ser el que mes rendiment va obtenir, va guanyar els seus dos primers combats amb claretat. I a la repesca ja es va trobar una barrera infranquejable amb cinturons negres d'un nivell ja molt superior. La veritat que molt bé.

Això es a grans trets el que va passar, sento ser aquesta vegada tant rapid, pero espero que us hagiu fet una idea.